52% одобряват действията на правителството в битката с коронавируса. Според

...
52% одобряват действията на правителството в битката с коронавируса. Според
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски бие по рейтинг президента и премиера

52% утвърждават дейностите на държавното управление в борбата с ковид. Според 70% България не е закъсняла с ограниченията против разпространяването на COVID-19, до момента в който 67% правят оценка, че европейските страни са закъснели. Най-голяма поддръжка от взетите ограничения се регистрира по отношение на затварянето на заведения, заведения за хранене, питейни заведения, фитнеси и други места, в които се събират повече хора. Това са част от изводите от национално представително изследване на проучвателен център " Тренд " по поръчка на " 24 часа ", извършено от 1 до 5 април 2020 година

73 % от българите показват, че утвърждават въвеждането на изключително състояние поради разпространяването на ковид. 19% от своя страна са на противоположното мнение.

Висока оценка получават дейностите на Националния действен щаб, като малко над две трети от българите показват, че се оправя с работата си, а едвам 18% считат, че не се оправя. Малко повече от половината българи (52%) утвърждават дейностите на държавното управление в борбата с ковид. 33% показват, че не ги утвърждават. Действията на президентската институция се утвърждават от 43%, а 30% не ги утвърждават. Парламентът от своя страна е институцията, към която делът на отрицание към дейностите им е по-висок от каузи на утвърждението – 47% на 35%.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР