52-годишният Г.И. и 14-годишният Д.А., търговци на тикви, които пребиха

...
52-годишният Г.И. и 14-годишният Д.А., търговци на тикви, които пребиха
Коментари Харесай

Ето какво се случва с търговците на тикви, пребили до смърт крадлив циганин

52-годишният Г.И. и 14-годишният Д.А., търговци на тикви, които пребиха до гибел 53-годишния Валери Борисов от ромския квартал „ Изток “ в Пазарджик, остават в ареста. Това взеха решение окръжните магистрати в града, като почетоха настояването на локалната прокуратура, написа "Монитор ".

Трагедията е станала в ранните часове в сряда, когато престъпно проявеният Борисов се прокраднал до купчина с тикви, разтоварени за продажба на паркинга до църквата „ Света Петка “ в града. В това време тримата мъже, на които била стоката, спели в автомобила си, паркиран пред пазарчето.

Борисов, който бил и пиян, съумял да награби няколко тикви, само че продавачите се събудили.

Двама мъже и малолетно 14-годишно момче – и тримата от Добрич, се нахвърлили върху крадеца и го смазали от пердах, след което се обадили в полицията. Пристигналият на място полицейски автопатрул арестувал крадливия ром и го откарал в полицейското ръководство.

Задържаният бил прегледан от доктор, който не открил причина арестантът да бъде освободен и мъжът останал зад решетките. След към 2 часа обаче дежурните в полицейския арест видели, че арестантът не дава признаци за живот. Те повикали на място лекарски екип, който единствено установил гибелта на мъжа.

Съдебно-медицинска експертиза на натрупа посочила, че мъжът е с голям брой травматични увреждания от нанесения му побой, в резултат на което е умрял.

Тримата търговци на тикви били арестувани, а единият от тях по-късно бил освободен, откакто било открито, че не е взел участие в побоя над Борисов. Другите двама, единият от които е 14-годишен, са в ареста с непрекъсната мярка “ задържане под стража “.

Според информация от пазарджишката полиция умрелият е от дълго време прочут на органите на реда и е с престъпни регистрации за обири.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР