52-годишният Брайън Дорси е екзекутиран чрез смъртоносна инжекция във вторник

...
52-годишният Брайън Дорси е екзекутиран чрез смъртоносна инжекция във вторник
Коментари Харесай

НАРУШАВАЩО: Брайън Дорси е екзекутиран в Мисури въпреки опасенията относно обезпокоителната процедура за „съкращаване“

52-годишният Брайън Дорси е екзекутиран посредством смъртоносна инжекция във вторник вечерта в държавния затвор в Бон Тере, Мисури.

Върховният съд на Съединени американски щати отхвърли жалбите му, а губернаторът Майк Парсън отхвърли молбата за опрощение в понеделник. Дорси, някогашен гражданин на Джеферсън Сити, беше наказан за убийството на братовчедка си Сара и нейния брачен партньор Бен Бони на 23 декември 2006 година в дома им покрай Ню Блумфийлд. Ейбрахам Боновиц, изпълнителен шеф на Death Penalty Action, сподели пред The ​​Mirror преди изтезанието: „ Помилостяването би трябвало да се отнася до това дали човек е заслужен за благосклонност, а не за наново разглеждане на обстоятелствата по случая.

Брайън Дорси се употребява с толкоз огромно доверие, че той е бръснарят в пандиза, употребяващ остри принадлежности против служащите в пандизите, само че наподобява, че на губернатора Парсън не му пука даже на Исус. Екзекуцията продължи макар обжалванията, ориентирани към държанието на Дорси в пандиза и споровете на ползи с неговите юристи в про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР