52-годишната Марияна Андреева изроди бебе във влак в Англия без

...
52-годишната Марияна Андреева изроди бебе във влак в Англия без
Коментари Харесай

Българка без медицинско образование изроди бебе във влак в Англия

52-годишната Марияна Андреева изроди бебе във трен в Англия без да има никакво здравно обучение, съобщи английската медия Standard. 

Влакът на компанията Southeastern е пътувал сред Рейнъм и Стратфорд в четвъртък вечерта, когато дамата почнала да ражда. 

" Помогнах на майката да се съблече и тогава осъзнах, че бебето е на път. Повиках другите пасажери да ми оказват помощ и положихме родилката на пода. Бях доста уплашена и уплашена - както и майката ", споделя Андреева пред Standard. 

С помощта на другите пасажери и личния състав на транспортната компания, Андреева постлала палто под майката и ѝ казала да напъва. Няколко минути по-късно се появило и момченцето. 

Андреева, която работи като чистачка, споделя, че знаела какво да прави, защото самата тя е майка на три деца - Кристиян, Петя и Деница. 

" Всичко което знам за майката, е възрастта ѝ и това, че е родила момченце ", споделя Андреева. " Искам да се срещна с нея, защото бях до нея в най-важния миг в живота ѝ. Искам да съм сигурна, че е добре, и желая да видя момченцето. "

Влакът е бил арестуван след идването си на гарата в към 21:00 ч., с цел да се изчака колата за спешна помощ, след което парамедиците закарали майката и сина ѝ в близката болница. И двамата се оправят отлично. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР