52-годишната българка Даниела Тодорова-Бесарбова, която работи като зъболекар в чужбина,

...
52-годишната българка Даниела Тодорова-Бесарбова, която работи като зъболекар в чужбина,
Коментари Харесай

Омъжена българка лудна от любов по своя колежка на Острова

52-годишната българка Даниела Тодорова-Бесарбова, която работи като ортодонт в чужбина, тормозела своя колежка лекарка, като й отправяла неприлични оферти и желала да й бъде държанка.

Българката, която живее в Глостършър, Югозападна Англия, не се призна за отговорна и отхвърли да е преследвала своята колежка.

Поведението й обаче имало неподходящ резултат върху ежедневните действия на лекарката, защото постоянно я проследявала и правела старания за нежелателен контакт с нея, написа „Дейли Мейл“.

52-годишната българка е омъжена и в никакъв случай преди не е имала интимни връзки с жена, само че станала захласната от своята колежка. Мъките на лекарката траяли 22 месеца – от месец декември 2015 до септември предходната година – като се изключи че преследвала колежката си, Даниела се преместила да живее в непосредствена непосредственост до „ жертвата си “. При ареста в компютъра на българката били открити фотоси на лекарката.

Двудневният развой трябваше да стартира през вчерашния ден, само че в последния миг прокуратурата предложи да не се пристъпва към дело, в случай че Даниела се съгласи да не приближава и беспокои повече жертвата си, което обвинената приела.

В началото взаимоотношенията сред двете лекарки били чисто професионални, до момента в който един ден българката поканила на среща своята колежка. След отвод, последвала покана за другарство и известия във фейсбук.

През април 2016 година Даниела даже декларирала, че ще се върне в България, с цел да се разведе със брачна половинка си. Зъболекарката отправяла персонални въпроси към своята колежка, питала я дали била щастлива. Поканила я наново на среща, само че още веднъж получила отвод. В любовно писмо до жертвата си, българката написала, че е поискала единодушие за бракоразвод от мъжа си и че до три месеца ще бъде свободна. „ Ще те очаквам “, написала влюбената зъболекарка.

„ Ти си единственият човек, с който съм желала да прекарам живота си, в никакъв случай преди не съм била влюбена в жена “, написа още я обяснението. Лекарката изрично декларирала, че не желае да има контакт с обвинената, което разстроило Даниела, заявявайки, че това ще й разбие сърцето.

Лекарката се чувствала смутена от обстоятелството, че нейна колежка я преследвала, това се отразило на работата й и със брачният партньор й подхванали спомагателни ограничения в обществените мрежи, като лимитирали достъпа до акаунта й.

„ Чудя се дали би трябвало да бъде по-малко налична и открита към хората, в сравнение с съм. Не имам вяра, че тази жена ще спре да ме преследва “, съобщи в съда жертвата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР