52-годишен шофьор от село Русокастро, община Камено, е управлявал автобуса

...
52-годишен шофьор от село Русокастро, община Камено, е управлявал автобуса
Коментари Харесай

Вижте нови подробности за мелето с два автобуса между Бургас и Созопол

52-годишен водач от село Русокастро, община Камено, е управлявал рейса „ Волво”, пренасящ група чешки екскурзиант в посока Южното Черноморие, който е застигнал и блъснал откъм гърба втория рейс „ Волво”, благосъстоятелност на компания за транспорти от Китен, с който са пътували 14 души, написа burgasinfo.

Своевременно към мястото на случая се отправили три полицейски екипи, чиновници от „ Районна работа „ Пожарна сигурност и отбрана на населението” – Бургас и екипи на „ Спешна здравна помощ”. По-сериозно потърпевши са лидерът от Русокастро и неговия сателит и представител на чешката фирма- туроператор, който е на 67 години, словашки жители. Двамата са откарани към „ Шокова зала” на УМБАЛ – Бургас. Шофьорът е със скъсани сухожилия, а пасажерът – със счупени ребра. Медицинска помощ е била оказана и на 21-годишна чешка туристка, която е била освободена за домашно лекуване.

Останалите чешки туристи, в по-голямата си част в потрес от злополуката, без съществени пострадвания, са откарани за спомагателни медицински прегледи в болница „ Бургасмед”.

Пътната права Бургас – Созопол в частта си до разклона за с. Атия е затворена до преместването на авариралите рейсове благодарение на тежка техника.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР