52-годишна жена от Враца почина, след като е приета твърде

...
52-годишна жена от Враца почина, след като е приета твърде
Коментари Харесай

Почина жена, лекувана няколко дни по телефона заради съмнение за коронавирус

52-годишна жена от Враца почина, след като е приета твърде късно за операция заради перфорация на червата. Преди това тя е била следена от лекар по телефона, заради съмнение за коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3826
Според агенция Bulnews преди около 10 дни болната жена е позвънила на джипито си и му обяснила, че има болки в корема и висока температура. Оттам се започва дистанционно наблюдение на състоянието й. Състоянието й обаче за жалост се влошава сериозно и тя е приета в частната болница, оттам я пренасочват за смешна операция в болница „ Христо Ботев “. Жената не успяла да издържи интервенцията и починала.

457 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас
Пред „ Свободна Европа “ директорът на врачанската болница д-р Петър Керемидчиев обясни, че тънките черва на пациентката били перфорирани на четири места.

„ Темата е типичен пример, че от страх от COVID-19 много хора с хронични заболявания, или с други остри моментни състояния могат да загубят живота си “, коментира той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3826  Информатор от Съединени американски щати: От Китай фалшифицираха данните за ковид Информатор от Съединени американски щати: От Китай фалшифицираха данните за ковид  Посланичката на Филипините в Ливан умря от COVID-19 Посланичката на Филипините в Ливан умря от COVID-19  Медиците на първа линия в Румъния ще получат 500 евро месечен <a href=бонус " /> Медиците на първа линия в Румъния ще получат 500 евро месечен бонус
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР