51-годишният полицай Кирил Петков, пострадал при инцидент с мигранти на

...
51-годишният полицай Кирил Петков, пострадал при инцидент с мигранти на
Коментари Харесай

Медиците: Кирил Петков остава в кома

51-годишният служител на реда Кирил Петков, потърпевш при случай с мигранти на автомагистрала „ Тракия “, остава в медикаментозна кома, с заплаха за живота.

Това оповестиха от болница „ Св. Анна “, където през вчерашния ден той беше признат и опериран. Полицаят е с тежка черепно-мозъчна контузия и евентуално поддържането на медикаментозната кома ще продължи 48 часа.

Няма директна заплаха за живота на другите четирима - мигранти и водач на бус, които пострадаха в същия случай. Шофьорът е с четири 4 счупени ребра и хирургичен стомах. Единият от мигрантите е с фрактура на бедро, вторият - със скалпова рана, а третият - с контузия на шията.

Полицаят пострада тежко при злополука през вчерашния ден на околовръстното шосе на София с присъединяване на бус, пренасящ сирийски мигранти.

Инцидентът стана към 7:00 часа на бул. „ Цариградско шосе “, при метода към околовръстния път в посока с. Казичене. Бусът, пренасящ 12 сирийски мигранти, се удари, след гонене от органите на реда, в полицейски автомобил, спрял настрана на пътя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР