51-годишният мъж е починал в болницатаМъж на 51 години е

...
51-годишният мъж е починал в болницатаМъж на 51 години е
Коментари Харесай

Шофьор пометен от полски тираджия в аварийната лента на Хемус

51-годишният мъж е умрял в болничното заведение

Мъж на 51 години е умрял, откакто е бил блъснат от товарен автомобил, ръководен от 36-годишен полски жител на Автомагистрала „ Хемус “ на излаз от столицата, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал още на 17 октомври, към 19:30 часа. В полицията постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие на автомагистрала " Хемус ", на изхода на София. Според първичната информация, 51-годишен лидер на товарен автомобил " Ситроен " спрял в спешната лента след зародила нередовност на транспортното средство. Слизайки от автомобила, той бил блъснат от преминаващ товарен автомобил " Ивеко ", ръководен от 36-годишен полски жител.

Към място неотложно били ориентирани екипи на полицията и Спешна помощ. Пострадалият бил превозен в болнично заведение и настанен за лекуване с заплаха за живота, където няколко часа по-късно е умрял.

След отчет на материалите по досъдебното произвеждане в Софийската районна прокуратура, чужденецът е притеглен като обвинен за закононарушение по член 343 от Наказателен кодекс. Взета му е мярка за неотклонение за период до 72 часа. Направеният му полеви тест за алкохолни пари в издишания въздух е отчел негативна проба.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР