51-годишният Бернд В. От предградието Цевен на град Трир е

...
51-годишният Бернд В. От предградието Цевен на град Трир е
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за убиеца от Трир и живота му

51-годишният Бернд В. От предградието Цевен на град Трир е разпознат от съседи и познати, заяви FOCUS Online, цитира "Дарик ".

Той бе задържан откакто връхлетя с голяма скорост измежду многочислените минувачи в пешеходната зона, като една от жертвите е 9-месечно бебе, съгласно информация на локалните медии.

Другите жертви две дами - на 25 и на 73 година, и 45-годишен мъж от Трир, стана ясно на конференция на градската администрация и полицията.

Джипът на убийството е регистриран на различен човек, който няма отношение към действието - той му го оставил преди много време. При ареста на Бернд В. в кръвта му са регистрирани 1,4 промила алкохол.

Първоначалният лекарски обзор насочва към съществени психически проблеми у арестувания, само че тъкмо какви ще стане ясно от по-обстойна експертиза.

В автомобила няма никакви писма или послания, които да насочват към набожен или политически претекст, нито за терористична връзка.

По думите на негови познати Бернд, който работел като електротехник, в последно време бил незает и спял в джипа. Преди време продал къщата, в която живеел с майка си, умряла преди 3 година

Оттогава прекарвал деня в пиянство в локалната дюнерджийница. „ Така живееше и за година парите свършиха “, показа Ервин Кльощерат от Цевен.

„ Видяхме номерата на колата на убийството – те съответстват с тези на джипа на Бернд “, сподели някогашен комшия на обвинения. Негов непосредствен другар даже го разпозна по обувките от фотографията при ареста му. „ Затова съм безусловно сигурен, че е той “, увери той.

Съседка пък добави, че Бернд е израснал пред очите й в предградието Цевен.

„ Той постоянно идваше на посетители и ни помагаше в градината. Наскоро го видях преди няколко седмици, имаше другарка, която бе много по-възрастна от него “, разкри някогашната съседка.

Но напомни, че постоянно го е чувала да крещи при кавги у дома: „ Той беше експлозивен, от време на време нападателен “, сподели старата жена, останала шокирана при новината, че килърът в центъра е точно Бернд.


Баща му постоянно го биел като дребен.

Днес той още веднъж запивал в дюнерджийницата в Цевен дружно с приятелите си: „ Той се качи на колата и подкара към Трир “, изясни негов прочут.

В профила си във Facebook Бернд написал: „ На моя гроб ще написа: „ Спестете си сълзите, къде бяхте, когато още бях жив? “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР