51-годишната Жаклин Беридо обича да прекарва времето си със своите

...
51-годишната Жаклин Беридо обича да прекарва времето си със своите
Коментари Харесай

Вижте коя е най-гореща баба на света СНИМКИ

51-годишната Жаклин Беридо обича да прекарва времето си със своите две очарователни внучки. Но също по този начин носи необикновено секси облекла, свети на всемирски мероприятия и управлява огромна компания.



Жаклин има кондензиран и деен живот. Независимо от възрастта си тя няма никакво желание да излиза " в пенсия ". Синът ѝ Стефан я предиздвикал да си направи страница в Инстаграм, където да демонстрира на хората по какъв начин живее. Той бил уверен, че останалите ще оценят прелестния, тънък усет на майка му. И се оказал прав.



Жаклин почнала да ръководи страницата си в обществената мрежа, първоначално без необикновен възторг, публикувайки фотоси, направени от личните й деца. След това дотолкоз се увлякла, че в този момент страницата й в действителност наподобява професионално. В момента Жаклин има над половин милион почитатели, а The Sun я назова " най-горещата баба на света ".



Може би ще си помислите от луксозния живот, който води, че е получила всичко наготово, само че това не е по този начин. Жаклин е родена в оскъдно, сръбско семейство. В младостта си се озовава в Италия и записва да учи по едно и също време в два факултета. И като че ли това не е задоволително, тя съчетавала всичко това с работа като сервитьорка и корепетитор, с цел да може да се обезпечи. Жаклин приключила университета, в това време към този момент говорила пет езика и по този начин се устроила на добра служба като финансист в огромна компания. По-късно се омъжила, родила две деца и като че ли всичко било постигнала, само че не, пред Жаклин в този момент е нейната интернет известност.



Красивата баба не споделя дали е прибягвала до услугите на пластични хирурзи. Но е видно, че даже и да го е правила, освен достиженията в медицината са това, което я държи в такава форма. " Пия вино, боготворя кафето, въпреки всичко, целия си живот съм прекарала в Италия, само че в никакъв случай не вечерям, малко закусвам и обядвам. При моя натоварен метод на живот е мъчно да съблюдавам режим. Всеки ден се занимавам със спорт и се старая да дремя по осем часа дневно ", разкрива тайните си Жаклин.

Източник: blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР