51-годишна самотно живееща жена е била нападната и убита в

...
51-годишна самотно живееща жена е била нападната и убита в
Коментари Харесай

51-годишна, самотно живееща, жена е убита в с. Скала

51-годишна самотно живееща жена е била нападната и убита в дуловското село Скала. Тя е била намушкана 27 пъти с нож. За тежкото закононарушение е арестуван юноша на 19 години.

Селвие Мехмед е открита мъртва в дома си в петък сутринта. От къщата й килърът откраднал пари, бижута, както и персоналният й автомобил. Малко по-късно аварирал с него в прилежащото село Грънчарово и по този начин казусът се разплита.

" Той напуща местопроизшествието и когато на място се ревизира кой е притежател на МПС-то, по този начин се схваща, че собственичката, която е умряла в резултат на грабежа, е убита ", сподели заместник-окръжният прокурор на Силистра Ивелин Чефаланов.

Преди години Савие е била кмет на село Скала. А околните на Селвие са в потрес от случилото се и желаят най-тежкото наказване за причинителя на закононарушението.



Задържаният за убийството Феим Радев е престъпно проявен. Направил е цялостни признания. Местните хора споделят, че живеел с татко си и работел като пастир. Познавал е жертвата, тъй като Селвие го съжалявала и постоянно му давала храна и пари.

" Това момче е от село. Идвало е тук на магазина, сядало е една кражба има, отново от същата жена, 300 лв., върна ги. Пиян е бил вечерта, пийва си ", сподели кметът на селон Скала Стоян Тодоров.

Предстои да бъде открито дали дамата е била изнасилена преди убийството. В Окръжния съд в Силистра е импортирано искане за налагане на най-тежката мярка на 19-годишния Феим Радев.

За сходни закононарушения законът планува наказване " отнемане от независимост " за период от 15 до 20 години или пожизнен затвор.

Автор-оператор: Александър Леви
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР