51-годишен мъж е починал, след като е бил блъснат от

...
51-годишен мъж е починал, след като е бил блъснат от
Коментари Харесай

Поляк блъсна и уби мъж на магистрала Хемус!

51-годишен мъж е умрял, откакто е бил блъснат от товарен автомобил, ръководен от 36-годишен полски жител на Автомагистрала „ Хемус “ на излаз от столицата. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, оповестява Блиц.

``
реклама

На 17 октомври, към 19.30 часа, в полицията постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие на автомагистрала “Хемус “, на изхода на София. Според първичната информация, 51–годишен лидер на товарен автомобил „ Ситроен “ спрял в спешната лента след зародила нередовност на транспортното средство.

Слизайки от автомобила, той бил блъснат от преминаващ товарен автомобил „ Ивеко “, ръководен от 36-годишен полски жител. Към място неотложно били ориентирани екипи на полицията и Спешна помощ.

Пострадалият бил превозен в болнично заведение и настанен за лекуване с заплаха за живота, където няколко часа по-късно е умрял. След отчет на материалите по досъдебното произвеждане в Софийската районна прокуратура, чужденецът е притеглен като обвинен за закононарушение по член 343 от Наказателен кодекс. Взета му е мярка за неотклонение за период до 72 часа.

Направения му полеви тест за алкохолни пари в издишания въздух е отчел негативна проба.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР