51-годишен жител на Чирпан се озова зад решетките след жалба

...
51-годишен жител на Чирпан се озова зад решетките след жалба
Коментари Харесай

Арестуваха похотлив баща, блудствал с осиновената си дъщеричка

 51-годишен гражданин на Чирпан се озова зад решетките след тъжба от 13-годишната му дъщеричка, че в продължение на месеци посредством мощ и закани я принуждавал да прави блудствени дейности.

Работещият като ремонтчик в локална компания Иван Д. бил сниман с мобилния телефон на жертвата по какъв начин се съблича гол и я принуждава да целува члена му. На записа се чува по какъв начин мъжът " припомня “ на детето, че преди два дни му дал един лев и че в този момент трябвало да му се отблагодари за паричките.

Гнусните дейности са траяли от юли 2018 година до преди 10 дни, прецизират от прокуратурата, хлапето на няколко пъти се ожалило пред майката на Иван и на някогашната му брачна половинка, само че те не повярвали до момента в който най-сетне не видели клипчетата от мобилния телефон, написа Монитор.

При задържането чирпанлията изразил неразбиране от идването на служителите на реда, по думите му не бил направил нищо неправилно. Хлапачката се държала предизвикателно, а той се възбуждал при типа й в къси панталонки.

" Тя е осиновена, не ми е кръв, а втората ми жена, дето искаше дете ме напусна и в този момент не желае да огледа! “ твърдял преди да му щракнат белезниците мъжът.

Съдът в града на Яворов постанови непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража “, момиченцето е оставено на грижите на бабата.

В понеделник още веднъж в Чирпан бе арестуван локален гражданин от ромски генезис, който протегнал ръка на 9 – годишното дете на съседите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР