505 излезли от употреба автомобила са премахнати от улиците на

...
505 излезли от употреба автомобила са премахнати от улиците на
Коментари Харесай

Над 500 трошки са премахнати от улиците на Варна през 2021 година

505 излезли от приложимост автомобила са отстранени от улиците на Варна през предходната година. 142  от тях са репатрирани от Оперативна програма " Общински паркинги и синя зона “, а останалите 363 са отстранени непринудено от притежателите. 

Инспекторите към общинското дружество са направили инспекции и са формирани констативни протоколи на 991 бр. остарели коли, на 505 броя от тях са сложени стикери с наставления за унищожаване. Акцията по разчистването на остарели коли от публични пространства стартира още през ноември 2017 година, като мярката важи за моторни транспортни средства, които не са в придвижване, имат остарели регистрационни номера или не са минали механически обзор през последните 2 години. 

7972 са репатрираните погрешно паркирани коли през предходната година. 850 са записаните консуматори на зарядни станции за електрически коли, общо зарежданията, т.е. брой сесии за регистрираното време, са 2280, а употребяваната електрическа енергия - 181737 kW/h, показват още от общинското дружество.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР