5000 причини да се ожениш Да сключиш брак и да

...
5000 причини да се ожениш Да сключиш брак и да
Коментари Харесай

5000 причини да се ожениш

5000 аргументи да се ожениш Да сключиш брак и да се обвържеш с половинката си е нужна единствено една причина. Но ние открихме 5 хиляди. По толкоз лв. ще получат три двойки които са решили да сключат брак тази година в интервала септември-декември 2018. Конкурсът се споделя „ Просто кажи „ Да “ и се провежда за трета година от „ Пещерска “ ракия.

А можете ли да си визиите женитба без ракия? Те си вървят като цацата и бирата, като свинското със зеле, ментата на плажа или любеница със сирене. Да няма ракия на женитба е като да пуснат „ Бяла роза “ на тържеството и дансинга да остане празен. От известната българска марка ще провеждат също по този начин фото и видео снимане за спечелилите и цялостни чаши за цялото фамилно празненство. За да се кандидатства двойките би трябвало да качат своя фотография, видео и изложение на мечтаната женитба на уеб страницата www.justsayyes.bg , само че това ни се вижда по-скоро задача за нежните половинки.

За награди могат да вземат участие освен младоженци, само че и хора, които нямат желание да сключат брак. Десет от така наречен регистрирани “сватбари “ на лотариен принцип ще печелят бутилка „ Пещерска “. Колкото и да не ни се има вяра мераклиите да минат под венчилото се усилват през годините.

При предните две издания на „ Просто кажи „ Да “ са се присъединили общо 1223 двойки, а броят на всички участници доближава 10817 индивида. Броят като цяло на подписаните бракове през предходната година също е рекорден, регистрира и Национален статистически институт. На печелившите честито! На останалите „ Наздраве “.
Да сключиш брак и да се обвържеш с половинката си е нужна единствено една причина. Но ние открихме 5 хиляди. По толкоз лв. ще получат три двойки които са решили да сключат брак тази година в интервала септември-декември 2018. Конкурсът се споделя „ Просто кажи „ Да “ и се провежда за трета година от „ Пещерска “ ракия. А можете и да си визиите женитба без ракия. Те си вървят като цацата и бирата, като свинското със зеле, ментата на плажа или любеница със сирене. Да няма ракия на женитба е като да пуснат „ Бяла роза “ на тържеството и дансинга да остане празен. От известната българска марка ще провеждат също по този начин фото и видео снимане за спечелилите и цялостни чаши за цялото фамилно празненство. За да се кандидатства двойките би трябвало да качат своя фотография, видео и изложение на мечтаната женитба на уеб страницата www.justsayyes.bg, само че това ни се вижда по-скоро задача за нежните половинки. За награди могат да вземат участие освен младоженци, само че и хора, които нямат желание да сключат брак. Десет от така наречен регистрирани “сватбари “ на лотариен принцип ще печелят бутилка „ Пещерска “. Колкото и да не ни се има вяра мераклиите да минат под венчилото се усилват през годините. При предните две издания на „ Просто кажи „ Да “ са се присъединили общо 1223 двойки, а броят на всички участници доближава 10817 индивида. Броят като цяло на подписаните бракове през предходната година също е рекорден, регистрира и Национален статистически институт. На печелившите честито! На останалите „ Наздраве “.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/lyubopitno/5000-prichini-da-se-ozhenish/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР