50 мигранти, пребиваващи в Кипър, ще бъдат преместени по инициатива

...
50 мигранти, пребиваващи в Кипър, ще бъдат преместени по инициатива
Коментари Харесай

Папата се ангажира с преместването на мигранти от Кипър в Италия

50 мигранти, пребиваващи в Кипър, ще бъдат преместени по самодейност на папа Франциск, която съответствува с визитата му на острова.

Кипърското министерство на вътрешните работи заяви, че измежду 50-те души има двама, които през последните пет месеца са били блокирани в ничията земя, разделяща северната и южната част на страната.
Папата изрази съболезнования за починалите в злополуката в България
Папа Франциск изрази дълбоки съболезнования за починалите при злополуката с туристически рейс в България. В депеша, която държа...

" Този алегоричен акт е самопризнание за компликациите, пред които е изправен Кипър от възходящия миграционен поток. Това е солидарността, която чакаме от нашите европейски сътрудници, " се споделя в известието на министерството.

, само че това надали ще се случи преди Коледа по логистични аргументи. Десетина души от 50-те са били задържани за нелегално влизане в Кипър.

Кипър твърди, че през последните години е бил залят от огромна вълна мигранти. Пристигналите до момента бежанци през тази година са се нараснали с 38% спрямо цялата 2020 година, сочат формалните данни.

 
Ватиканът губи 100 млн. паунда от продажба на скандална постройка в Лондон
Ватиканът може да загуби 100 милиона лири от благотворителни дарения с продажбата на първокласна постройка в Лондон, която е в центъра на тънък...

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР