50-ият рожден ден на Дженифър Лопес се проведе в Маями,

...
50-ият рожден ден на Дженифър Лопес се проведе в Маями,
Коментари Харесай

Грандиозният рожден ден на Дженифър Лопес

50-ият рожден ден на Дженифър Лопес се организира в Маями, където тя подвигна величествен ваучър в златно, черно и бяло.

Празненството по случай специфичния ден стартира още от сутринта, когато Алекс Родригес и децата изненадаха Дженифър с ново алено порше за 140 000 $. Моделът беше персонализиран с гравирани букви JLO на постелките.

След няколко бързи кръгчета с колата, започнаха грандиозните мерки. Визията на Лопес беше в звук с тематиката на празненството – секси рокля в златисто с преплетени елементи на бюста. Тоалетът е особено основан за певицата от Versace.

На празненството описът с гостите беше формиран от звезди от всички сектори, като доста от тях взеха решение да извършват довечера като привет за рожденичката.

Най-специалният привет, обаче, беше този от децата – девойките се сплотиха за дует, а дребният Макс си партнира със звездните рапъри на празненството.

Самата Дженифър също изпълняваше, само че през множеството време се наслаждаваше на празненството и танцуваше през множеството време. Накрая събитието завърши с впечатляващ театър от фойерверки.

Снимки от празненството може да видите ТУК!
Вижте видео ТУК!

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР