50-гозишният Ангел Цветанов, който беше убит вчера във влака Истанбул

...
50-гозишният Ангел Цветанов, който беше убит вчера във влака Истанбул
Коментари Харесай

Убитият във влака мъж е от Белово

50-гозишният Ангел Цветанов, който беше погубен през вчерашния ден във влака Истанбул –Пловдив - София тъй като направил забележка на спътниците си за мощно пусната чалга, е гражданин на Белово, разбираме от обява във ФБ. Ето какво написа в обществената мрежа инж. Стойко Стефанов:

„ Изразявам откровени състрадание на фамилията и околните на нашия съгражданин Ангел Цветанов. С убийството му, Белово, нашия град е следващия почернен от наглостта на по този начин наречените сякаш “българи ” (роми), които страната устоя с нашите пари, без да работят. Защо нито една власт от 1989г. до през днешния ден не откри метод да се оправи с техните гаври по отношение на БЪЛГАРИТЕ? Особено последните години, правата и привилегиите им са в пъти повече от нашите “.

За убийството във влака са арестувани след гонене и несполучлив опит да се укрият двама души – брат и сестра от Ихтиман. По първична информация до абсурда се стигнало поради забележка за пусната мощна чалга.

Скандалът избухнал в едно от купетата във втори вагон към 08:00 часа сутринта. В него пътуват брат и сестра на междинна възраст и 50-годишният Ангел Цветанов. Братът и сестрата пуснали високо музика, а Ангел им направил забележка. Тази забележка отключила абсурда, който приключил с ликвидиране. Все още не е ясно дали Запринка, или Красимир, само че един от двамата е извадил нож и намушкал Ангел. След това пробвали да избягат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР