50-годишният водещ Бойко Василев може би скоро ще се присъедини

...
50-годишният водещ Бойко Василев може би скоро ще се присъедини
Коментари Харесай

Бойко Василев чака бебе на 50 години

50-годишният водещ Бойко Василев може би скоро ще се причисли към тима на зрелите ВИП бащи, разбра HotArena.

Мълвата, че Мистър „ Панорама “ чака отроче, към този момент е плъзнала в Българска национална телевизия, а мотив за спекулациите е отсъствието на неговата половинка Албена от работа.

Колежката на Василев, която от съвсем година към този момент е публично негова законна брачна половинка, откакто двамата се венчаха на загадка гала и се врекоха във безконечна честност единствено пред шепа близки другари, от месец насам не се е вясвала в малкия екран. Албена е началник на утринния блок на Българска национална телевизия и даже не е участвала на формалното разкриване на новия сезон на предаването. Това се схваща и от отсъствието ѝ от фотографията за спомен, която целият екип си направил в първия си работен ден след заслужената лятна отпуска. Половинката на журналиста е с 12 години по-млада от него и няма свои наследници. Бойко пък има един огромен наследник от първата си жена Адриана, с която се разведоха с гръм и тропот.

Василев в никакъв случай не е крил желанията и желанията си, че желае да бъде татко наново. Миналата година той и новата му обичана бяха засечени да си вършат проучвания в известна столична лаборатория, посещавана от двойки, които пристъпват към осъществяване на ин витро процедура. Макар че досетливо Бойко и Албена бяха отишли в съвсем тъмни зори, не съумяха да се скрият от стълпотворението от хора и бързо в интернет се появиха техни фотоси на опашката за проучвания.

Журналистът и колежката му са двойка от повече от 4 години, като в началото пазеха връзката си в цялостна загадка. Василев не искаше да му бъде лепнат етикет прелюбодеец и странял от възлюбената си даже по коридорите на „ Сан Стефано “ 29, с цел да не бъдат двамата разконспирирани от сътрудниците им. След развода с първата си жена обаче водещият на „ Панорама “ се отпусна и за пръв път показа обичаната си на светско събитие на милионерите братя Диневи в края на предходната година, написа Ретро.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР