50-годишният Веселин Петров от Черноморец, известен с прякора Весо Бургазата,

...
50-годишният Веселин Петров от Черноморец, известен с прякора Весо Бургазата,
Коментари Харесай

Откриха обесен бизнесмена от Черноморец Весо Петров-Бургазата

50-годишният Веселин Петров от Черноморец, прочут с прякора Весо Бургазата, бе открит преди малко от издирвателната група на Министерство на вътрешните работи, в която от през вчерашния ден са включени доброволци и ловните дружинки от община Созопол. Тялото е открито в гористата околност над село Равадиново, провесено на бесило.
Няма данни за принуждение при осъществения бърз оглед. Автомобилът му Порше Кайен е бил паркиран до него.
Криминалистите не изключваха версията за самоубийство, защото не бе взел със себе си даже мобилния телефон. По формирания психопортрет на изчезнелия без диря от неделя сутринта от към 09:15 ч. от вкъщи си предприемач, изработен от показанието на неговите близки и дебелото му престъпно досие, имаше възможност той да е отишъл и на рискова бизнес среща, каквито е провеждал през по-голямата част от съзнателния си живот.
Весо Петров бе един от най-богатите хора в Черноморец. С брат му Здравко Петров бяха построили цяла империя в строителния отрасъл, имаха и търговски обекти, в никакъв случай не се изпитвали недостиг.
Буйният манталитет на Весо обаче през годините бе прераснал в поредност от престъпни действия – грабежи, рекет и принуждение.
Той оставя две деца сираци от двете си някогашни съпруги – дъщери на 18 година и 7 година
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР