50-годишният Гюрсел Т. ще застане на подсъдимата скамейка в Добричкия

...
50-годишният Гюрсел Т. ще застане на подсъдимата скамейка в Добричкия
Коментари Харесай

Предадоха на съд мъж, убил майка си по особено мъчителен начин и с особена жестокост

50-годишният Гюрсел Т. ще застане на подсъдимата пейка в Добричкия областен съд, откакто Окръжната прокуратура в Добрич го съобщи на съд за ликвидиране на родната му майка, осъществено на 5 декември 2017 година по изключително непосилен метод и с особена свирепост – закононарушение по член 116, алинея 1, т. 3 и 6, шнур връзка с член 115 от Наказателен кодекс.

Подсъдимият живеел с майка си в едно домакинство в добричко село. Злоупотребявал с алкохол постоянно и постоянно в такива случаи упражнявал физическо принуждение над майка си. Заради реализираното домашно принуждение над 72-годишната жена Гюрсел бил предупреждаван от полицията с протокол.

Вечерта на убийството на 4 против 5 декември 2017 година подсъдимият още веднъж злоупотребил с алкохол. Нанесъл побой на майка си, като я бил с ритници, юмруци, а по-късно и с цепеница и железен ръжен. По тялото на пребитата жена съдебномедицинската експертиза преброила не по-малко от 20 удара, нанесени със забележителна мощ и напън и с наслагване.В ранните часове на 5 декември пребитата 72-годишна жена умряла.

Предстои делото против 50-годишния Гюрсел Т. да бъде планувано за разглеждане в съда, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР