50-годишният баровец, с който Десислава Цонева движи от известно време,

...
50-годишният баровец, с който Десислава Цонева движи от известно време,
Коментари Харесай

Гаджето на Деси Цонева брои 10 бона за почивка! Вижте в какъв хотел са

50-годишният баровец, с който Десислава Цонева движи от известно време, по никакъв начин не се скъпи за благоверната си. Дъщерята на журналиста Димитър Цонев и строителният необут още веднъж са на отмора в прилежаща Гърция, където са отседнали в супер тузарски хотел, написа „ Галерия “.

Нощувката в 5-звездния комплекс в Солун стартира от 1000 лв. нагоре. Двойката нае екзекютив суит – един от най-луксозните жилища, с които разполага хотелът. Деси и новият й останаха за няколко нощувки там, след което се насочиха надолу към Йонийско море, в курортното градче Парга.

Тук още веднъж отседнаха в 5-звезден комплекс, където възнамеряват да изкарат по-дълга отмора. Само за нощувки двойката ще заплати близо 5000 лв.. Като към сметката прибавим изхранванията в скъпите заведения за хранене на Южна Гърция, баровецът е броил най-малко 10 бона за фамилната почивка.

Цонева е резервирала огромен апартамент, с две обособени стаи, защото с тях е и синът й от Янчо Таков-младши – Янчо-джуниър. Детето е на 8 години и е с Деси на всички места. Гаджето на Цонева няма проблем с това, защото той също има деца от предходен брак и демонстрира схващане.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР