50-годишната певица и актриса продуцира изцяло женския криминален филм и

...
50-годишната певица и актриса продуцира изцяло женския криминален филм и
Коментари Харесай

Лопес: Не забогатях от Да свалиш Уолстрийт

50-годишната певица и актриса продуцира напълно женския престъпен филм и взе участие в него, играейки стриптизьорката Рамона.

Тя сподели пред " Контактмюзик ": " Правя нещата, тъй като ги обичам. Не получих " цялостен куп пари " за " Да свалиш Уолстрийт ". Направих го гратис и го създадох. Инвестирам в себе си. Това е Джени от квартала. Правя каквото желая, върша каквото обичам. Но изискваше в действителност да имам друго мислене, с цел да изиграя Рамона.``

Въпреки че не завоюва доста пари от кино лентата, Дженифър откри, че е " овластяващо " да играе Рамона, тъй като героинята й е " толкоз самодостатъчна и самостоятелна ".

Тя добави: " Независимо дали прави страхотни неща или неприятни неща, тя е на ясно какво желае и какви са задачите й. И че тя може да ги реализира сама. Все едно в никакъв случай не е е виждала мъж в живота си, а в същото време е заобиколена от мъже. Но тя си е толкоз самодостатъчна. За мен, която израснах със сестра ми и двете спяхме в едно и също легло и по-късно прекосявах от една връзка в друга, играейки тази героиня, която беше толкоз самостоятелна и виновна, просто си споделих: " Боже, това е по този начин овластяващо. "

И Дженифър се гордее с въздействието на " Да свалиш Уолстрийт ", чиято международна премиера беше през септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР