50-годишната новинарка Ани Салич най-после е магистър. Преди броени дни

...
50-годишната новинарка Ани Салич най-после е магистър. Преди броени дни
Коментари Харесай

Ани Салич с диплома по противодействие на радикализацията и тероризма

 50-годишната новинарка Ани Салич най-сетне е магистър. Преди броени дни тв звездата взе дипломата си по сигурност и противопоставяне на радикализацията и тероризма във Военната академия " Г. С. Раковски “. Любопитна детайлност е, че формалната гала по връчването на дипломите на новия випуск абитуриенти беше открита персонално от президента Румен Радев, който държа тирада пред препълнената зала.

От сцената той съобщи, че " националната сигурност е в основата на всяка просперираща страна и тя не е отговорност единствено на хората с пагони, а на цялото общество “. " Убеден съм, че изцяло осъзнавате големите провокации по пътя пред вас, и то в динамичността на геополитическите процеси и комплексните закани и опасности пред сигурността. В тази конюнктура отстояването на националните и съюзните ползи е все по-трудна и виновна задача “, приключи речта си президентът.

Все отново той не съумя да връчи кетапа на Ани персонално, само че изгледа церемонията до самия ѝ край. Новинарката бе спазила напълно протокола и се бе облякла в черна роба със златисти претекстове – присъща за вуза. Запознати разкриват, че Салич е измежду отличниците на випуска, а дипломната си работа защитила още в разгара на лятото. Тогава самата тя се похвали, че е извънредно забавно да учиш на тази възраст и е едно от провокациите в живота ѝ, което ѝ е донесло огромно задоволство. Веднага след церемонията тя почерпила за новата тапия както околните си, по този начин и сътрудниците си в Нова телевизия. Още когато научили, че журналистката учи за антитерорист, те заподозрели, че евентуално е решила да смени фрапантно професионалната си посока и може би ще се оглежда за нова работа. За момента обаче Салич нямала сходни планове. 

Припомняме, че водещата на новините е завършила английска езикова гимназия в родния си Благоевград, а по-късно компетентност " Научна информация “ в Колежа по библиотечно дело в София, написа " Ретро ". Преди да стане едно от най-разпознаваемите тв лица, е работила като преводачка, библиотекарка, секретарка и даже е продавала медикаменти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР