50-годишната крадла Гюлсевен Ш., която стана известна в цяла България,

...
50-годишната крадла Гюлсевен Ш., която стана известна в цяла България,
Коментари Харесай

Обявиха крадлата Гюлсевен за общодържавно издирване

50-годишната крадла Гюлсевен Ш., която стана известна в цяла България, откакто бе записана по какъв начин краде облекла от магазин в Бургас, не се яви в Съдебната палата в 14 часа, когато трябваше да се гледа нейната мярка за неотклонение. Трима съдии, прокурор и юристът й я чакаха, само че тя не се появява към този миг.

„ Това е една объркана жена, връзката е доста сложна, тя има паник офанзиви, а щерка й пък мъчно приказва български “, сподели юристът Иво Ханджиев. Той твърдеше, че непрекъснато поддържа връзка с двете дами по телефона. Вчера споделила, че потегля от Разград.

Според съда неявяването й се оказва процесуална спънка. Тя ще бъде обявеа за общодържавно търсене за наложително довеждане. Следващото съвещание ще бъде на 9 май.

Припомняме, че против Гюлсевен беше повдигнато обвиняване за кражбите на яке от магазин в центъра на Бургас, както и на рокли – от различен търговски обект. Преди седмица Районният съд дефинира мярката й за неотклонение да бъде „ домакински арест “.

Дни по-късно обаче, от прокуратурата оповестиха, че адресът, който съдът е приел за непрекъснат в с. Свещари, община Исперих, в действителност е нейният по регистрация и няма доказателства, че това е настоящият й адрес по местоживеене. Проверки от страна на полицейските чиновници от районно управление (на МВР) – Исперих изрично демонстрират, че в дните след определянето на мярката за неотклонение „ домакински арест “, Гюлсевен Ш. не е била открита на него. Полицейският контрольор, посетил адреса, е открил на него майката на Гюлсевен Ш., която е съобщила, че не е виждала щерка си за интервал от 18 месеца.

Доказателствата по делото дефинират извода, че обвинената освен може да извърши друго закононарушение, само че и да се укрие, в това число и да напусне Република България макар, че Районна прокуратура – Бургас е издала възбрана за това. В обясненията дадени от Гюлсевен Ш. се съдържа изказване, че тя е обитавала в Р. Франция, написа burgasinfo.com.

В получена от Районна прокуратура – Бургас докладна бележка от полицията излиза наяве, че на 21.04.2018г. – денят, следващ протестираното определение на Районен съд – Бургас, в 23.00 ч. Гюлсевен Ш., дружно с щерка си Филиз М., са се пробвали да пресекат границата на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “ – Русе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР