50-годишната китайката изглежда като 20-годишно момиче и редовно спортува, за

...
50-годишната китайката изглежда като 20-годишно момиче и редовно спортува, за
Коментари Харесай

50-годишна китайка се пусна само по бикини на - 40 градуса в Сибир /снимка/

50-годишната китайката наподобява като 20-годишно момиче и постоянно спортува, с цел да поддържа идеалното си тяло. Лю не се стеснява да демонстрира потресаващите си форми и постоянно театралничи по бански, без значение дали на открито е лято, или зима. Младоликата китайка не крие, че обича да демонстрира тялото си и да бъде образец за всички. Наскоро тя взе присъединяване във фотосесия в Байкал, без значение от 40-те градуса под нулата, които са показвали термометрите на открито, оповестява "Дейли мейл ".
Жената си сложила за цел да има фотоси по бикини от целия свят.
„ По бикини се усещам като с доспехи. Придават ми убеденост и се усещам млада и здрава. Мислите, че не чувствам студа? Моето тяло усещаше всичките тези –40 градуса. Усещането е като че ли те пронизват със стотици ножове”, признава Лю Елин. Въпреки ледения вятър, който пронизвал тялото й, Лю самоуверено театралничила пред камерите, демонстрирайки сочно дупе, стегнати бедра и тънка талия. Смелата китайка даже се потопила в ледената вода. Според нея студът оказват помощ да останем здрави и млади.
„ Байкал е едно от най-красивите и удивителни места на Земята. Знаех, че в Сибир е доста студено, само че това не ме изплаши”, прибавя младоликата китайка. Лю не крие, че обича да демонстрира тялото си и да бъде образец за всички.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР