50-годишен мъж е бил нападнат снощи от неизвестни и наръган

...
50-годишен мъж е бил нападнат снощи от неизвестни и наръган
Коментари Харесай

Нападатели наръгаха съсед на депутат от ГЕРБ, лекари се борят за живота му

50-годишен мъж е бил атакуван нощес от незнайни и наръган тежко с нож в корема в столичния квартал " Изток ".

Той е приет в болница в Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивно лекуване на УМБАЛ " Св. Анна " -София с голям брой прободни рани и към момента е в доста тежко положение, с заплаха за живота, оповестиха тази заран от здравното заведене.

Мъжът е изгубил е над 1 литър кръв. Допълнително затруднение за лекарите е, че пациентът е рядка кръвна група - В негативна. Освен порезните рани мъжът има пневмотроакс и голям брой контузни рани, в това число на главата. Още нощес екип, управителен от доктор Ивайло Григоров от Клиниката по хирургия, е оперирал потърпевшия, прецизираха от болничното заведение.

От Столична дирекция на вътрешните работи разясниха пред Българска национална телевизия, че към този миг не се знае дали се касае за грабеж, или нападението е обвързвано с компанията му, която се намира на втория етаж в блок на ул. " Юрий Гагарин ". Самият той е бил атакуван сред етажите в същия вход.

Според очевидци причинителите са били двама и са избягали в посока Цариградско шосе.

Депутатът Спас Гърневски, който се оказа гражданин на блока, описа:.

" Тук ми е служебната квартира на първия етаж и някъде сред 6,30 - 7 без 15 е станало едно произшествие сред първия и втория етаж, е атакуван човек, който е получил доста тежки рани. Двама души са видели че бягат, евентуално те са причинителите и са нападнали човек, който има на втория етаж офис в този вход. Това знам, тъй като съм неотдавна тук, не ги познавам хората, само че доста противен случай, уплашени са съседите ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР