50-годишен италианец от Пиемонт се опитал да получи така необходимия

...
50-годишен италианец от Пиемонт се опитал да получи така необходимия
Коментари Харесай

Италианец се опита да заблуди медиците да ваксинират за COVID силиконовата му протеза

50-годишен италианец от Пиемонт се опитал да получи по този начин нужния му зелен документ като подал на сестрата за инжекцията силиконовата си протеза. Това оповестиха през днешния ден управляващите в този район в северозападната част на Италия.

„ Случаят би граничил със смехотворното, в случай че не беше неговата сериозна социална тежест и неприемливост в миг на пандемия, когато цялата ни общественост се бори за човешките животи и със социално-икономическите вреди “, съобщи президентът на района Алберто Чирио във видео, оповестено в профила му във Фейсбук. Той добави също и че мъжът ще дава отговор за дейностите си пред правораздаването.
От август в Италия единствено хора със зелен пропуск ще получават достъп до редица услуги
Италианското държавно управление, което се пробва да се оправи с нарастването на случаите на болест с ковид разгласи, че от идващия месе...

Въпросният мъж отишъл в четвъртък вечерта във имунизационен център в град Биела. Протезата му била доста добре направена и приличала на същинска кожа. Въпреки това нейният цвят и чувството на досег провокирали съмнение у здравната сестра, която трябвало да извърши операцията. Затова тя предиздвикала мъжа да смъкна ризата си и тогава разкрила измамата.



Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР