50-годишен българин е клал с нож жена си и 19-годишния

...
50-годишен българин е клал с нож жена си и 19-годишния
Коментари Харесай

Кошмарни подробности за кървавата драма с българско семейство в Гърция, след клането мъжът планувал да...

50-годишен българин е клал с нож жена си и 19-годишния им наследник, откакто не съумял да преживее раздялата със брачната половинка си. Случката се разиграла в неделя следобяд в пограничния гръцки град Комотини, където българското семейство живеело от години.

В формалното известие на полицията се показва, че нашенецът отишъл в завода, в който работели жена му и синът му. Мъжът почнал да я убеждава да се съберат още веднъж и тя да се върне в дома им, откъдето се изнесла. След като 35-годишната българка отказала, нашенецът буен, оповестява " Телеграф ".

Първо последвал скандал, а след това почнал да нанася удави с нож на разнообразни места по тялото ѝ. 19-годишният наследник, който се опитал да спре татко си, също получил няколко порязвания с ножа. Секунди след нападението причинителят избягал от мястото.

Ранените съумели да извикат помощ и били откарани в болничното заведение в Комотини, Раните им са обработени и отбрани в клиниката по хирургия. По време на следствието полицията разкрила 50-годишния причинител на пътя Комотини – Александруполис. Той също е откаран в болница. След като осъзнал какво е направил, опитал да се самоубие със същия нож, посочило следствието на гръцката полиция.

Предстои да бъде упрекнат в опит за ликвидиране, домашно принуждение и нарушаване на закона за оръжията, показват още локални медии. В някои от уеб страниците се показва, че причинителят е работил като началник-смяна. В момента проверяващите изчакват положението на българина да се стабилизира, след което ще го реалокират в ареста, с цел да дава отговор пред закона за тежките закононарушения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР