50 души загубиха живота си през изминалия черен петък в

...
50 души загубиха живота си през изминалия черен петък в
Коментари Харесай

Проф. Чуков: Нападетелят от Нова Зеландия няма връзка с България

50 души изгубиха живота си през миналия черен петък в Нова Зеландия. Как се промени методът към терористичните офанзиви през днешния ден и има ли нещо ново към българската връзка в проекта на Брентън Торант - посетител по тематиката в Сутрешния блок на Българска национална телевизия беше арабистът проф. Владимир Чуков.

Ако прочетем манифеста на Брентън Торант деликатно, се вижда, че това е четиво, което мъчно може да се назова някакъв разбор. Според мен това е кодекс на расиста, който е цялостен с несъгласия, изясни проф. Чуков.
Проф. Владимир Чуков, арабист: Неговият първообраз е националсоциалистическата страна по времето на Хитлер, което смята, че се осъществя сега в Китай. Той е бил е на целия Балкански полуостров - България, Гърция, Турция, само че забележете, че управляващите на никоя от тези страни не направиха конференция. Според мен тази у нас беше малко непотребна. България изобщо не попада в неговия манифест, няма една дума за нас. Критиката против Турция е обаче е унижожителна, в това число, че би трябвало да изоставен своята европейска част.
Според проф. Чуков, надписите на български върху оръжието на терориста по-скоро са като отричане на Турция и Османската империя, нямат връзка с нашата страна.

Силно се колебая, че е влезнал в контакти на локално равнище, разяснява още арабистът.

Вижте целия разбор на проф. Чуков във видеото!
 Стрелецът от Нова Зеландия ще се пази самичък в съда Стрелецът от Нова Зеландия ще се пази самичък в съда
Брентън Тарант, който умъртви 50 души в две джамии в Нова Зеландия, е посещавал Гърция и Израел. Местните управляващи проверяват тъкмо кои места в страните е п...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР