50 декара са голяма площ – без значение за какво

...
50 декара са голяма площ – без значение за какво
Коментари Харесай

Сигурна връзка от A1 за лекари и пациенти в Силистра

50 декара са огромна повърхност – без значение защо я ползвате. Сега разпръснете в границите на този имот голям брой постройки, изградете към тях паркови пространства. В постройките осигурете работни места за към 600 чиновници, измежду които – експерти във високоспециализирани действия.

Не какви да е действия, а такива, свързани с лекуването на 12 000 пациенти на година, които минават през стационар с над 300 кревати. Сега направете нужното, с цел да получат всички тези хора качествени цифрови услуги, които да оказват помощ на работещите във всекидневната им активност и да облекчават престоя на болните. Всичко това би трябвало да е при съблюдаване на допустимо най-строгите условия за сигурност.

Дигитализацията на МБАЛ Силистра, основна за опазването на здравето на район с над 100 000 души население, наподобява като комплициран пъзел. Той се подрежда благодарение на плановете, които лечебното заведение осъществя дружно с A1.

Така болничното заведение към този момент има напълно нова предпазена с Next Generation Firewall вътрешна и Wi-Fi мрежа, която разрешава бърз продан на информация сред лекарите, съгласуваност с централизираните запаси на НЗОК, както и безвъзмезден интернет за пациентите. Допълнително в болничните стаи на чисто нови тв приемници към този момент се излъчва цифрова телевизия с уредени права, а физическата сигурност на лекари, заболели и техните близки са поверени на интелигентното видеонаблюдение от A1 Video Security.

Повече за нареждането на пъзела от провокации в МБАЛ Силистра ще опише виновният за плана старши акаунт управител от A1 Теодор Петров.

- Какво съставлява планът, който реализирахте в МБАЛ-Силистра?

Проектът в МБАЛ-Силистра, който реализирахме взаимно с разнообразни отдели в компанията, съставлява създаване на нова кабелна система за потребностите на болничното заведение във връзка с телевизионното наличие, създаване на Wi-Fi съгласуваност в другите отделения, всеки един друг корпус, както и безжичен интернет за другите пространства на болничното заведение. Монтирахме нови тв приемници в другите отделения. Направихме A1 Video Security, като обхванахме 50 дка от външните паркови площи на болничното заведение – това е за предварителна защита от вандалски прояви, както и за сигурността на личния състав и пациентите.

- Какво беше усещането Ви след първата среща по този план?

Моите усещания след първата среща с доктор Славов бяха, че той има проблем с интернет свързаността на болничното заведение и това основава стеснение при обработката на данни при всеки един пациент. Както знаем, сега всяко едно направление при експерт е цифрово и се нуждае от добра интернет връзка, с цел да няма изчакване, закъснение и така нататък

Това, което беше огромно предизвикателство, беше, че всяко поделение, всяка постройка, са на разстояние една от друга и най-трудното беше да получим една добра и постоянна интернет връзка.

- Кое беше най-нетипичното в работата ти с този клиент?

Предизвикателствата, свързани с окабеляването на павилионите на МБАЛ-Силистра, бяха нещо много нетипично, само че също така трябваше да се съобразяваме с Коронавирус обстановката в България. В миг на пандемия ние трябваше да окабелим другите здания, да изчакваме да изместят болните от едно поделение – в друго, с цел да можем да влезем и да го изградим.

- Какви са преимуществата на решения като A1 Video Security и Next Generation Firewall от позиция на едно лечебно заведение?

Ще стартира от A1 Video Security – това решение, което ние предложихме тук, е cloud основано и записите отиват в общото пространство. То е ситуирано в предпазения data center на А1. Това беше едно от условията на МБАЛ-Силистра, тъй като по този метод има сигурност на записа и може в действително време от всяка точка на света да се следи какво се случва на територията на болничното заведение.

Next Generation Firewall е гъвкава услуга, която защищава от хакерски атаки и пробиви през уязвимости в потребления програмен продукт и дава опция за налагане на доста прецизни правила за потреблението на мрежата. Ние осъществяваме тази услуга тук, тъй като обработката на персонални данни в едно такова болнично заведение е в огромни мащаби и сигурността е едно от най-важните неща. Когато пускаме интернет трафик, който е свободен за всеки един пациент, управлението на болничното заведение би трябвало да има сигурност, че този трафик е предпазен и филтриран.

- Защо корпоративните клиенти си коства да гласоподават доверие на A1 за планове като този в МБАЛ-Силистра?

При избор на А1 като сътрудник ние предлагаме опцията инвестицията да я покрием в границите на месечен абонамент. По този метод клиентът не е належащо да влага цялата сума, а това може да си го разсрочи напред във времето.

При избор на А1 като снабдител на интернет съгласуваност, ние предлагаме обезпечена съгласуваност, която се отличава от домашния вид услуга – когато договорим скорост от 100 мегабита, клиентът получава обезпечена скорост от 100 мегабита, също по този начин имаме мониторинг, който 24/7 следи дали има спад на връзката.

По този метод и A1 Video Security работи с цялостен потенциал – даже и да имате висока резолюция на камерите, в случай че нямате добра интернет връзка, няма да има смисъл от тези камери.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР