50-годишната пловдивчанка Стефи Стаменова грабна короната на конкурса „Мисис баба

...
50-годишната пловдивчанка Стефи Стаменова грабна короната на конкурса „Мисис баба
Коментари Харесай

Мисис баба: Днешните баби по нищо не се различават от майките

50-годишната пловдивчанка Стефи Стаменова грабна короната на конкурса „ Мисис баба 2019” преди дни. В момента дели живота си между България и Лондон, където работи като лайф коуч или треньор на живота. Мисис баба 2019 има внучка на две годинки, предаде bTV.


„ Посвещавам тази корона и тази титла на моите деца, на моето семейство, на всички жени, на всички деца, тъй като аз работа много със специални каузи – за жени с репродуктивни проблеми и деца в неравностойно положение,така че им посвещавам тази титла, за мен тя е едно признание”, каза Мисис баба 2019 Стефи Стаменова.

Това е първото й участие в подобен род конкурси.

„ Участвах в този конкурс, защото една приятелка така много настояваше и аз като на шега започнах всичко... На първо място организаторите искат да покажат на обществото, че съвременните баби са едни работещи баби, активни, успешни жени, които имат възможност да се грижат за себе си и за внуците си, че могат да изглеждат добре. По нищо не се различават от майките на децата, например”, коментира Стефи.


Снимка: bTV

Мисис Баба има внучка на две годинки. Тя е голямата й радост в живота.
„ Всъщност е много престижно да си баба, защото много жени нямат шанса да станат майки, а пък да не говорим за това да станат баби”, гордо заяви Мисис баба.
Стефи съветва другите как да живеят За Мисис баба най-важна е красотата на сърцето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР