50 000 лева са необходими за ремонт на покрива на

...
50 000 лева са необходими за ремонт на покрива на
Коментари Харесай

50 000 лева са нужни за ремонт на покрива на Пожарната в Асеновград

50 000 лв. са нужни за ремонт на покрива на Районна работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Асеновград. Конструкцията се разрушава от ден на ден, след всеки минал дъжд. От ремонт и саниране се нуждае и самата постройка. Заради влагата и течовете отчасти е паднала изолираност и мазилка. Налагало се е пожарникарите с непринуден труд сами да „ изкърпват “ по-малките нарушавания по постройката.

Сградата е обществена държавна благосъстоятелност, предоставена за ръководство на Министерство на вътрешните работи, за осъществяване функционалностите на ГДПБЗН. Последният осъществен оглед, по отношение на положението на постройката, при който е установена нуждата от неотложен ремонт на покрива, е сбъднат през месец август тази година. Сградата е двуетажна и е издигната през 1934 година Последното й поправяне е осъществено през 2005 година, когато е отремонтирана фасадата и отчасти – покривната структура. Основен и повсеместен ремонт на сданието не е осъществяван повече от 80 години.

Ръководството на Пожарната в Асеновград към този момент е декларирало нуждата от незабавни ремонтни действия на покрива пред ангажирания с това орган – РДПБЗН-Пловдив, който изма направена количествено-стойностната сметка. В момента се изчаква отпущането на средства от бюджета на Министерство на вътрешните работи за осъществяване на планувания ремонт, който ще стартира ведна откакто бъде обезпечено финансирането.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР