50 000 билета за решаващия плейоф за Световното първенство във

...
50 000 билета за решаващия плейоф за Световното първенство във
Коментари Харесай

Португалия разпродаде До Драгао за часове

50 000 билета за решаващия плейоф за Световното състезание във вторник сред Португалия и Република Северна Македония на стадион " До Драгао " в Порто бяха разпродадени за часове.

Феновете обезверено се пробват да си обезпечат място за дуела, в който тимът им ще се бори за място в тазгодишния Мондиал 2022 в Катар.

Големи опашки се образуваха пред касите на стадиона и огромна верига супермаркети в цялата страна и доста почитатели останаха разочаровани, че не могат да си купят билети от 10 до 15 евро. Сега те вървят до 200 евро на черния пазар.

" Това са почитателите, които ни помогнаха да спечелим Лигата на нациите на УЕФА ", сподели нападателят на Португалия Бернардо Силва на конференция.
 Италианците оставиха безобразна кочина в съблекалнята си
Италианците оставиха безобразна кочина в съблекалнята си

Срамно

" Невероятна е атмосферата, която има всякога, когато играем пред нашите почитатели. Това е поразително в положителния смисъл и преимущество, несъмнено. В четвъртък те играха значима роля за успеха ни против Турция и изцяло чакам да бъде същото против Република Северна Македония ", добави той.

Билетите се разпродадоха бързо, макар че почитателите бяха лишени от дълго чакания конфликт сред последните два европейски първенци, откакто Италия претърпя шокиращо домакинско проваляне с 0:1 от Република Северна Македония.

" Най-големият напън за нас не идва от противника, а от нашата отговорност да бъдем в Катар тази година ", сподели Бернардо.

Отборът на Република Северна Македония би трябвало да дойде в Португалия в понеделник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР