5-звездният Резидънс Сити Гардън е най-добрият градски хотел у нас. Призът

...
5-звездният Резидънс Сити Гардън е най-добрият градски хотел у нас.
Призът
Коментари Харесай

Резиденс Сити Гардън е най-добър градски хотел

5-звездният Резидънс Сити Гардън е най-хубавият градски хотел у нас.

Призът на пловдивската перла, която е до Цар Симеоновата градина, бе връчен от министъра на туризма доктор Илин Димитров на церемонията на Български туристически награди 2022 – 2023.

Инициативата бе придружена от конференция, а цялото събитие мина под мотото „ Преоткрий България “.

Наградите се присъждат за пета година, след първото им издание през 2018 година Организаторите – издателите на списание „ Гранд хотели “, присъдиха специфични и избрани с жури награди за най-заслужилите оценките в другите категории.

Освен министър Димитров, специфични посетители на събитието бяха кметът на София Йорданка Фандъкова и шефът на Оперативна програма „ Туризъм “ в Столична община Людмил Пелов.

Наградата за пловдивския 5-звезден хотел е гласувана от професионално жури, като измежду категориите бяха оценките за най-хубав крайбрежен, най-хубав зелен и най-хубав градски хотел.

Министър Димитров връчи премията за най-хубав градски хотел на Резиденс Сити Гардън в Пловдив, град, в който – по думите на уредниците – най-вече се влага в градски туризъм.

„ Щастлив съм, че сходни събития демонстрират това, което сме постигнали в бранш туризъм. Често приказваме за чужбина, само че ние също се развиваме добре, а нашият туризъм има потребност от поощряване, “ съобщи министър Димитров при разкриване на полемиката под мотото „ Преоткрий България “.

Той акцентира, че е от основно значение по какъв начин приказваме за българския туризъм. „ Имаме потребност от положителни истории за постигнатото с основни послания, а такива има. Вие сте нашите посланици “. С тези думи министър Димитров се обърна към наградените сполучливи представители на бизнеса.

Резиденция Сити Гардън се намира в Пловдив, на 2,7 км от Международния панаир. Предлага пространства за настаняване с ресторант, безвъзмезден частен паркинг, бар и общ салон.

Хотелът разполага с градина и се намира наоколо до няколко известни забележителности, на по-малко от 1 км от Античния спектакъл в Пловдив, на 17 минути пешком от Хисар Капия и на 1,6 км от Небет Тепе. На разположение на гостите има денонощна рецепция, летищни прехвърляния, рум-сървиз и безвъзмезден WiFi на цялата територия.

Всички стаи в хотела разполагат с климатик, ъгъл за сядане, тв приемник с плосък екран със сателитни канали, сейф и лична баня с душ, халати и чехли. Residence City Garden предлага някои стаи с аспект към градината, а стаите разполагат с балкон. Стаите са оборудвани със спално долни дрехи и хавлии.

Гостите на Residence City Garden могат да се насладят на закуска на шведска маса.,

Търговският център „ Пловдив Плаза “ е на 4,3 км от хотела, а Римската гробница в Хисаря е на 43 км. Най-близкото летище е интернационално летище Пловдив, на 14 км от Резидънс Сити Гардън.

За гостите на хотела това е обичаната част на Пловдив, съгласно самостоятелни мнения.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР