5-тият преглед на Художествената самодейност на Пенсионерските клубове от Съюза

...
5-тият преглед на Художествената самодейност на Пенсионерските клубове от Съюза
Коментари Харесай

Съюзът на пенсионера - Кюстендил подкрепи националния протест на пенсионерите

5-тият обзор на Художествената самоинициатива на Пенсионерските клубове от Съюза на пенсионера - 2004 година към Община Кюстендил се организира през днешния ден в читалище " Братство 1869 " .
" Общинската организация " Кюстендилски пенсионери " поддържа митинга, който се организира през днешния ден в гр. София. Ние сме за преизчисляването на пенсиите, премахването на тавана на пенсиите и приемане на Закон за възрастните хора ", съобщи за сътрудник на Actualno.com от града - госпожа Малинка Чингарска - ръководител на Съюза на пенсионерите.
Припомняме, че протестиращи пенсионери от цялата страна блокираха придвижването по бул. " Цар Освободител " и минаха в шествие до постройката на Народното събрание. В акцията участваха десетки възрастни от разнообразни пенсионерски организации от цялата страна,

В Съюза на пенсионерите в Кюстендил членуват 16 клуба, а на днешното мероприятие ще се изявят 9 от тях - с самостоятелни осъществявания, фолклорни групи, лична авторска лирика и комизъм.
Изпълненията ще бъдат оценени от умело жури с ръководител господин Димитър Цветков. Всички участници ще получат дипломи, а класираните на първо, второ и трето място ще получат и материални награди , добави още госпожа Чингарска.



5-тият обзор на Художествената самоинициатива на Пенсионерските клубове се провежда под патронажа на кмета на общ. Кюстендил - господин Петър Паунов, а основни уредници са Община Кюстендил, Общински съвет - гр. Кюстендил, Общински съвет на Съюза на пенсионерите - гр. Кюстендил и читалище " Братство 1869 ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР