5 -те загубени изобретения на Никола Тесла, които заплашват глобалния

...
5 -те загубени изобретения на Никола Тесла, които заплашват глобалния
Коментари Харесай

5 -те загубени изобретения на Никола Тесла, които заплашват глобалния елит

5 -те изгубени изобретения на Никола Тесла, които заплашват световния елитПо -голямата част от значимите изобретения доста трансформират обществото, в което са осъществени. Тъй като тези, които са на върха на обществената система, могат да се възползват повече от запазването на статуквото, те крият революционни нововъведения, които са от изгода за света, само че са в ущърб на тяхното оцеляване.Никола Тесла, ослепителен инженер, не прави изключение. Ето някои от нововъведенията на Никола Тесла, за които „ те “ не желаят да знаете:Лъч на смърттаПрез 30 -те години на предишния век Никола Тесла твърди, че е основал „ лъч на гибелта “, наименуван Teleforce. Оръжието може да генерира мощен фокусиран лъч сила, „ който може да се употребява за унищожаването на враждебни самолети, непознати армии или всичко друго, което бихте желали да не съществува “. Той в никакъв случай не демонстрира изобретението си обществено, тъй като се притеснява, че това би направило прекомерно елементарно страните да се унищожават взаимно.

 1 tesla invention death ray 600x338 - 5 -те изгубени изобретения на Никола Тесла, които заплашват световния хайлайф
Тесла декларира, че Лъч на гибелта може да „ убие всичко, което се доближава в радиус, повече от 300 километра [и] да създаде защитна стена», с цел да „ направи всяка страна, огромна или дребна, непроницаема против армии, самолети и други оръжия за нахлуване “. Той написа, че са подхванати опити за кражба на нововъведението. В стаята му било проникнато а файловете му били прегледани, само че крадците или шпионите изчезнали с празни ръце.
Осцилаторът на ТеслаПрез 1898 г.Тесла декларира, че е основал малко осцилиращо устройство, което, когато е задействано и сложено в офиса му, на процедура раздрусва постройката и всичко към нея. С други думи, технологията е в положение да симулира трусове. „ Тесла споделя, че е поставил чук ​​до осцилатора преди опита,за да го спре като го разбие, „ осъзнавайки вероятните ужаси, които може да сътвори такова устройство макар умалените си размери “.

 2 tesla 527x600 - 5 -те изгубени изобретения на Никола Тесла, които заплашват световния хайлайф
Някои теоретици настояват, че държавното управление към момента употребява откритията на Тесла в области като инсталацията HAARP в Аляска.Безплатна електрическа системаПрез 1901-1902 година Тесла с поддръжката на JP Morgan създал и построи Wardenclyffe Tower, солидна безжична предавателна станция в Ню Йорк. Морган вярвал, че кулата Wardenclyffe може да обезпечи световна безжична връзка. Тесла, въпреки това, имал разнообразни хрумвания.

 3 tesla invention - 5 -те изгубени изобретения на Никола Тесла, които заплашват световния хайлайф
Тесла възнамерява да употребява концепцията си,като употребява Земята за пробутване на сигналите за изпращане на известия, телефон и даже факсимилни изображения над Атлантическия океан до Англия и кораби в морето.Свободната сила обаче не е печеливша тъй като била съвсем безвъзмездна.И тази система можела да бъде много рискова за международния хайлайф, защото има капацитет да промени фрапантно енергийния бизнес. Помислете какъв би бил светът, в случай че обществото не разчиташе на нефта и въглищата, с цел да действа. Възможно ли е огромните международни сили да запазят контрола? Морган бил безапелационен, че няма да финансира концепцията му. Проектът бил преустановен през 1906 година и в никакъв случай не видял бял свят.Летящата чинияНикола Тесла разкрива пред The ​​New York Herald през 1911 година, че създава антигравитационна „ летяща машина “.„ Нито крила, нито витла няма да се видят на моя летящ транспортен съд. Никога не бихте си помислили, че е летящо транспортно средство, в случай че го видите на земята. Той обаче ще може да пътува по въздух, във всяка посока, със скорост доста по-голяма от постигнатите преди този момент, без значение от времето и без да се въздейства от „ дупки във въздуха “ или низходящи течения.

 4 tesla flying saucer 600x430 - 5 -те изгубени изобретения на Никола Тесла, които заплашват световния хайлайф
Моето откритие може да остане неподвижно във въздуха за нескончаем интервал от време, даже при мощен вятър. Неговата мощ и зареждане ще се основава на позитивно механично деяние с помоща на свободната сила. “В интервал, когато начинаещата авиационна и автомобилна промишленост разчитаха на нефт, летящата паница на Тесла се захранвала от система за свободна сила. Устройството му, сходно на неговата система за свободна сила, било обречено на неуспех.Подобрени дирижаблиТесла изобретил безпилотен превоз от Ню Йорк до Лондон за три часа, като лети на 12 километра височина с електрически дирижабли.Също по този начин,тези дириджабли могли да получават силата си от самата атмосфера, премахвайки нуждата от зареждане с гориво.

 5 tesla inventions 600x337 - 5 -те изгубени изобретения на Никола Тесла, които заплашват световния хайлайф
Безпилотните дирижабли могли да бъдат употребявани за превозване на пасажери до авансово несъмнено място или за осъществяване на отдалечени въздушни удари. Неговата иновация в никакъв случай не видяла бял свят. Факт е,че през днешния ден имаме безпилотни летателни апарати, изпълняващи бойни задания, свръхзвукови бойни самолети, летящи с невероятни скорости, и галактически совалки, способни да обикалят към Земята в горните пластове на атмосферата.Отдавна се предполагаше, че ФБР в действителност е откраднал целия му труд, проучвания и нововъведения, когато той умря. Тази интрига към този момент е доказана от неотдавнашното издание на ФБР в обстойно редактирани петиции по Закона за независимост на информацията
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР