5 пъти подадохме ръка на новите политически субекти в НС

...
5 пъти подадохме ръка на новите политически субекти в НС
Коментари Харесай

Нинова към новите партии в НС: Бетонирахте Борисов, късно е либе, за китка

5 пъти подадохме ръка на новите политически субекти в Народно събрание за разграждане на модела Борисов и те 5 пъти я отхвърлиха. Точно с едно деяние за един ден бетонираха Борисов в най-стратегическия за стопанската система, сигурността и геополитиката бранш - енергетиката.Това съобщи на ексклузивен брифинг ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

Тя напомни, че от Лвеицата са внесли мораториум на покупко-продажби и промяна на бордове на отиващото си ръководство.  Те отхвърлиха предложенията ни за мораториум, а в този момент желаят да го внасят в Народното събрание. 

Късно е, сътрудници, за китка, разяснява Нинова. 

Имам единствено един въпрос към вас. Защо обслужихте задкулисието, съобщи водачът на Българска социалистическа партия, като уточни, че на следващия ден ще бъде изнесена спомагателна информация.

Точно с едно деяние, за един ден, другите партии бетонираха Борисов в най-стратегическият бранш - енергетиката. Внесохме мораториум на покупко-продажби, само че те не бяха признати. Борисов се бетонира в енергетиката за 5 години напред посредством промени в Българския енергиен холдинг и други стратегически обекти. Това разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на ексклузивен брифинг по отношение на предизвестията, че моделът " Борисов " сега е окопава.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР