5 нови трака ще могат да чуят почитателите на най-нашумялата

...
5 нови трака ще могат да чуят почитателите на най-нашумялата
Коментари Харесай

Рапърите от БНР представят първия си самостоятелен албум „Победа“

5 нови трака ще могат да чуят феновете на най-нашумялата рап група
Абсолютната сензация в българския хип-хоп Бандата на Ръба (БНР) издава първия си независим албум. В него многочислените почитатели на групата могат да чуят напълно нови пет трака, които дават обещание да бъдат извънредно хитови.
Лириките в албума са ориентирани към всички млади българи, които би трябвало да повярват в триумфа си и да не стопират да го търсят. Посланието на групата е, че посредством техния триумф в последната година няма невъзможни неща и всеки, който работи крепко за фантазиите си има опцията да ги осъществя.
„ Самата история на групата е такава, че ние самите почнахме от нищото, а сега сме на върха и пълним най-големите клубове в България всяка седмица по няколко пъти. Рецептата за това е доста труд и в никакъв случай да не се отказваш от фантазиите си. Точно по тази причина взехме решение и сходно обръщение да отправим към нашите почитатели “, споделя за албума Mom4eto от Бандата на Ръба.
Албумът е с доста забавна визия, като обложката прилича ренесансова картина с три позлатени статуи на персони от Античен Рим и надпис „ Победа, наподобяващ графити таг от ранните години на 80-те на 20 век, когато хип-хопът е набирал скорост.
„ Идеята е, че изкуството е постоянно, триумфът е безконечен и единствено би трябвало да го търсиш. Това сме се пробвали да кажем с тази визия “, добавя Mom4eto от БНР.
След издаването си на първия независим албум, групата ще продължава с още по-големи сили да поддържа и разнообразни дела, за които всеки месец пеят благотворително. Намерението им е това да продължава и да оказват помощ на колкото се може повече хора. Целта им е към тях да въвлекат и още повече музиканти и актьори, с цел да ​съдействат на оптимален брой нуждаещи се.
„ От повече от година се наехме да създадем самодейността всеки месец да изнасяме по един благотворителен концерт и да оказваме помощ на разнообразни организации и дела. Това, което го вършим е от сърце и считаме, че е наша отговорност като реализатори, които имат огромна аудитория да оказваме помощ и на хората, които имат голяма потребност “, изясни аргументите, поради които са се захванали Mom4eto.
Албумът може да бъде закупен от платформата на Facing The Sun: fts.is/pobeda на цена от 12 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР