5 лунен ден от 10:54 часа на 12 октомври до

...
5 лунен ден от 10:54 часа на 12 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 12 октомври 2018 година

5 лунен ден от 10:54 часа на 12 октомври до 11:56 часа на 13 октомври

Символизира изборът на цел, честност на правилата, дълга, трансформацията и асимилиране на храната.

Препоръчително е да проявявате, интензивно, своите страсти.

Хубаво е в петия ден да извършите пътешестване някъде, да поплачете, да се разделите с ненужното, да работите с билки – да ги берете, да ги сушите, да си вършиме отвари. Това е креативен ден, в който прелестно се усвояват познания.

Денят вещае мощна интензивност и активност. Ще се усещаме цялостни с сила и възторг, оптимално дейни и устремени към своите цели и проекти. Възможно е да се срещнем с хора, които от дълго време не сме виждали, а сме имали желанието да създадем нещо взаимно.

Денят ще е ден, през който ще имаме доста удобни и положителни аспекти, които ще ни поддържат и ще ни дадат опция за позитивни обстановки и моменти на деяние.

Тези наши дейности, изключително, в случай че са били стартирани отпреди, ще доведат до постоянни и непрекъснати резултати. Като те, от своя страна, ще ни бъдат от огромна изгода в бъдеще. Мобилизирайте се и се концентрирайте да свършите всичко, което е било стартирано отпреди това, тъй като денят ни дава прелестен късмет за триумф и развиване. Но всичко зависи от нас, дали ще вземем нещата в нашите ръце или ще се надяваме на случайността и на ориста. А тя ни дава тази голяма опция и вероятности.

Уязвима е ендокринната система, кожата и бъбреците. Да не се вършат никакви операции на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лекуване на уши и пластични интервенции.

Желая ви един потребен ден, търсете и виждайте всичко красиво и позитивно. Мислете и гледайте оптимистично и самоуверено напред! Вие сте щастливци, че сте тук и през днешния ден!

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР