5 лунен ден от 10:54 часа на 12 октомври до

5 лунен ден от 10:54 часа на 12 октомври до ...

Астрологична дневна прогноза за 12 октомври 2018 година.

5 лунен ден от 10:54 часа на 12 октомври до 11:56 часа на 13 октомври

Символизира изборът на цел, вярност на принципите, дълга, трансформацията и усвояване на храната.

Препоръчително е да проявявате, активно, своите емоции.

Хубаво е в петия ден да направите пътуване някъде, да поплачете, да се разделите с ненужното, да работите с билки – да ги берете, да ги сушите, да си правите отвари. Това е творчески ден, в който прекрасно се усвояват знания.

Денят вещае мощна активност и дейност. Ще се чувстваме пълни с енергия и ентусиазъм, максимално дейни и устремени към своите цели и планове. Възможно е да се срещнем с хора, които отдавна не сме виждали, а сме имали желанието да направим нещо съвместно.

Денят ще е ден, през който ще имаме много благоприятни и позитивни аспекти, които ще ни подкрепят и ще ни дадат възможност за положителни ситуации и моменти на действие.

Тези наши действия, особено, ако са били започнати отпреди, ще доведат до стабилни и постоянни резултати. Като те, от своя страна, ще ни бъдат от голяма полза в бъдеще. Мобилизирайте се и се съсредоточите да свършите всичко, което е било започнато отпреди това, защото денят ни дава прекрасен шанс за успех и развитие. Но всичко зависи от нас, дали ще вземем нещата в нашите ръце или ще се надяваме на случайността и на съдбата. А тя ни дава тази огромна възможност и перспективи.

Уязвима е ендокринната система, кожата и бъбреците. Да не се правят никакви манипулации на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лечение на уши и пластични операции.

Желая ви един ползотворен ден, търсете и виждайте всичко красиво и положително. Мислете и гледайте оптимистично и смело напред! Вие сте щастливци, че сте тук и днес!

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Източник: dnesplus.bg