5-годишно дете пострада при катастрофа между лека кола и ученически

...
5-годишно дете пострада при катастрофа между лека кола и ученически
Коментари Харесай

Петгодишно дете е пострадало при поредна катастрофа между автобус и кола

5-годишно дете пострада при злополука сред лека кола и училищен рейс в родопското село Равнища през вчерашния ден, 29 май, оповестява сътрудник на Actualno.com.
Около 12:50 часа лек автомобил " Фолксваген Поло ", ръководен от 33-годишен лидер, натиснал спирачки в десен завой и навлизайки в насрещната лента за придвижване блъснал челно изкачващия се по нагорнището рейс с деца.
Училищният рейс на община Мадан " Исузу Евро Тюркоаз " бил ръководен от 36-годишен мъж от Лещак. Човекът карал към дома им прибиращите се от учебно заведение и детска градина в Средногорци малчугани, когато станал конфликтът.
При случая леко ранено е 5-годишно момче от село Равнища, Маданско. То е с повърхностна контузия по главата, без заплаха за живота. Оказана му е здравна помощ.
Проверка на полицията открила, че в рейса са употребявани предпазни колани.
Пак през вчерашния ден, към 13:40 часа, по пътя сред Смолян и Стойките мотоциклетист на 57 години не могъл да овладее мотора в завой и изхвърчал в защитната мантинела. От удара получил фрактура на дясната подбедрица. В регионалната болница му оказали помощ, след което бил превозен за лекуване в София.
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР