5-годишно дете и 19-годишен са пострадали леко при пътнотранспортни произшествия

...
5-годишно дете и 19-годишен са пострадали леко при пътнотранспортни произшествия
Коментари Харесай

БМВ блъснало 5-годишно дете в Кърджали

5-годишно дете и 19-годишен са потърпевши леко при пътнотранспортни катастрофи в област Кърджали, осведомят от дирекцията на Министерство на вътрешните работи.

5-годишното дете изскочило на платното на улица в Кърджали и било ударено от БМВ с 23-годишен водач. Детето е било прегледано в Спешното приемно поделение на локалната болница и освободено. Тестът за алкохол на водача е негативен.

19-годишен с „ Ауди “ се блъснал в дърво по пътя сред селата Нановица и Равен, откакто изгубил надзор над ръководството. Леко е потърпевш 19-годишен пасажер. Не е установена приложимост на алкохол.

25-годишен с „ Дачия “ блъснал паркиран на улица в Кърджали автомобил БМВ при заобикаляне. Шофьорът напуснал мястото на произшествието и по-късно е бил издирен.
И за трите произшествия са формирани актове по ЗДвП.

При профилирана интервенция на територията на Момчилград и Крумовград от 8 до 11 декември в това число са били тествани 343 моторни транспортни средства. 193 са установените нарушавания, за които са формирани 11 акта и 148 фиша. 34 са сниманите клипове за превишена скорост, за които ще бъдат формирани електронни фишове.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР