5 бебета проплакаха за първи път в България в условията

...
5 бебета проплакаха за първи път в България в условията
Коментари Харесай

5 бебета проплакаха в „Софиямед“ в условията на пълна карантина

5 бебета проплакаха за първи път в България в изискванията на цялостна карантина в АГ отделението на УМБАЛ „ Софиямед “.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2011
От 17-ти до 22-ри март, цели 6 дни лечебното заведение и неговия БЛОК1 бе подложен под карантина поради доказани проби на пациент и доктор за съществуване на ковид. Първото обикновено раждане в отделението подтиква и въодушевява работата на екипа.

УМБАЛ-Бургас вкара "свиждане " по вайбър за родителите на недоносените бебета

Бебето Христиана се ражда с ограничения от 3, 750кг., а майка му носи също толкоз свято име- Теодора.

„ Благодарим на всички сътрудници, че без значение от всичко се погрижиха по най-професионалния метод за здравето и комфорта на всички пациентки, майки и бебета, тъй че да се чувстат оптимално спокойни”, разясниха началниците на екипите на АГ и неонатологично поделение доктор Валери Нецов и доктор Жана Станева. 2 от родените в карантина бебета са се появили на бял свят посредством обикновено родоразрешение, а 3 посредством цезерово сечение. 3 са момчета, а 2 девойки. Цели 6 дни над 120 медика -лекари, медицински сестри и експерти, работиха в изискванията на карантина, без право да бъдат заменени.Те осигуряваха най-хубавите условия за лекуване на над 160 пациенти на територията на болничния комплекс.

Ръководството на „ Софиямед “ им благодари, че останаха на пост и потвърдиха, че дългът на медика стои над всичко.

Майката на едно от първите изписани след повдигането на карантина бебе –Радостина разяснява, че в лицето на експертите от болничното заведение е срещнала извънредно професионално отношение. „ Не стопираха да се грижат за нас, да демонстрират своята безрезервност, да ни оказват помощ, да ни дават препоръки. Те се оправиха съвършено, желая ужасно доста да им благодаря, поставиха доста старания и труд. Това е първо раждане за мен, и доста ми помогнаха.Изключителни експерти “. Радостина ражда посредством цезерово сечение момченце. То носи името Деян и е с ограничения от 2,760кг. и 48см.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2011  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР