5 бебета – три момиченца и две момченца, се родиха

...
5 бебета – три момиченца и две момченца, се родиха
Коментари Харесай

5 бебета за 2019 по ин витро програмата на Стара Загора

5 бебета – три момиченца и две момченца, се родиха през 2019 година в Стара Загора след подкрепяне от Общинската стратегия „ Ин витро “. Тази година, в бюджета на локалната администрация, са заложени 90 хиляди лв., които да бъдат в помощ на двойките и фамилиите, имащи потребност от процедури и действия по асистирана репродукция. През 2020 година общо девет фамилии са кандидатствали за поддръжка по " Ин витро " програмата.

До 16 юни се одобряват документите на двойки от Стара Загора, които желаят да аплайват за финансова поддръжка, с цел да се снабдят с рожба.

Всички нужните формуляри, както и детайлности, са оповестени в уеб страницата на Община Стара Загора, в секция Обявления на Общински съвет https://www.starazagora.bg/bg/obyavleniya-na-obshtinski-savet/podnovyava-se-priemat-na-dokumenti-v-obshtina-stara-zagora-na-dvoyki-s-reproduktivni-problemi-kandidatstvashti-za-finansova-podkrepa-za-deynosti-po-asistirana-reproduktsiya-noviyat-srok-za-podavane-na-dokumenti-e-ot-29-april-do-16-yuni-pri-sashtite-kriterii-i-usloviya-publikuvani-v-sayta-na-obshtina-stara-zagora-v-sektsiya-obyavlenieya-na-obshtinski-savet
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР