5 бързи производства за притежание на наркотични вещества са започнати

...
5 бързи производства за притежание на наркотични вещества са започнати
Коментари Харесай

Заловиха дилър и клиента му край пловдивско заведение

5 бързи производства за владеене на наркотични субстанции са стартирани под надзора на прокуратурата. Това оповестиха от ОДМВР-Пловдив.

Двама 27-годишни пловдивчани – дилър и негов клиент, са арестувани в региона на пловдивско заведение при инспекция от чиновници на Второ районно управление (на МВР).

Закопчаха дилър и клиентите му в Пловдив

В хода на извършена профилирана полицейска интервенция. В първите часове на 2 август чиновници престъпна полиция на районното ръководство спрели за инспекция лицата и при последвал персонален обиск разкрили 1,123 гр амфетамин, 0,442 гр. марихуана и 0,347 гр. екстази. Първоначално лицата са арестувани за период до 24 часа, а в следствие с прокурорско разпореждане дилърът е наведен в Оценка за съвместимост "ИН " за период до 72 часа.

В ареста на Четвърто районно управление (на МВР) за владеене на наркотични субстанции бе арестувани двама 20 и 22-годишни мъже. В 22-годишния са открити и конфискувани марихуана- 18,65 гр, 1,614 гр. амфетамин и таблетка екстази с тегло 0,35 гр.

Малко по- късно при инспекция е арестуван и 20-годишния юноша, който носел в себе си 0,25 гр марихуана, конфискувана по надлежния ред. Друг 20-годишен пловдивчанин бе арестуван за период до 24 часа в ареста на Пето районно управление (на МВР).

Момчето било спряно за инспекция малко след 03,15 ч. на улица "Съединение " в ж.к Тракия, по време на която изхвърлило на земята плик с наркотичното вещество което държал.

От експертната информация е видно, че веществото е амфетамин с тегло 0.97гр.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР