4A Games впечатлиха всички, когато през миналата година представиха Metro:

...
4A Games впечатлиха всички, когато през миналата година представиха Metro:
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на Metro Exodus: Sam's Story

4A Games впечатлиха всички, когато през предходната година показаха Metro: Exodus. Създалото се недоволство към непредвиденото пренасяне на играта от Steam в Epic Games Store не повлия по никакъв метод на триумфа ѝ, трансформирайки Metro: Exodus в най-добре продаваната игра от сериите на украинското студио.

Играта продължи своя живот с излизането на The Two Colonels при започване на август предходната година и всички почитатели на играта зачакаха второто и последно допълнение към играта. Тези дни стана ясна датата, на която ще се появи то. Sam’s Story, както е името на второто DLC за Exodus, ще излезе на 11-ти идващия месец за PC, PS4, Xbox One и Гугъл Stadia.

Заедно със самия анонс и описанието на допълнението, 4A Games разкриват и малко повече за геймплея в Sam’s Story, описвайки го като „ сендбокс-сървайвъл експанжън “. Основната игра показва известна независимост, позволявайки на играещите да изследват покрайнините и да си набират амуниции и запаси, само че като цяло, Exodus ви води по линия, която е начертана авансово. И до момента в който първото DLC се придържаше към този авансово написан сюжет, то може би Sam’s Story ще е с надалеч по-открит дизайн. Предстои да разберем при започване на февруари.

„ В този сендбокс-сървайвъл експанжън, играещите ще тръгнат по пътя на Сам през Владивосток, тръгнал на задача в опит да доближи родния си дом в Съединени американски щати. Сам от дълго време мечтае да се завърне в родината си и може би да откри фамилията си живо. Вероятността това да се случи в тъмните тунели на метрото изглеждаше невъзможна, само че когато спартанците откриват, че Москва не е единствения оживял град след войната, таенето на вяра за това стартира да не звучи толкоз неуместно. Сам си проправя път отвън Аврора в опит да откри път към Съединени американски щати, пристигайки на опустошените от тцунами пристанища на Владивосток, неговите индустриални здания и опустошени жилищни домове. За да приключи своето пътешестване, Сам открива, Сам открива, че му е нужно да употребява всяка една тактичност научена от него, в случай че желае да оцелее, защото всичко към него се оказва не това, което наподобява на пръв взор “, гласи анонса на Sam’s Story.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР