49 изявени пилоти ще мерят сили в 20-то издание на

...
49 изявени пилоти ще мерят сили в 20-то издание на
Коментари Харесай

49 пилоти се впускат в надпреварата „Писта Бургас“ 2022

49 изявени водачи ще мерят сили в 20-то издание на рали „ Писта Бургас “.

Надпреварата ще се организира този уикенд, а трасето на гонките още веднъж ще е пътен възел „ Вая “.

В събота от 13:00 до 16:00 часа ще се проведат квалификациите за място в стартовата решетка.

Стартът на гонките ще бъде даден в неделя от 10:30 часа. Публиката ще следи надпреварата гратис. Разпределението на зоните за наблюдаване може да видите в атачмънта. Местата, отредени за публиката, са оцветени в зелено.

Организаторите са планували опция феновете да сменят своите места сред обособените серии в надпреварата. Желаещите да се възползват от това ще бъдат превозени с рейс.

Още детайлности за рали „ Писта Бургас “ може да четете на интернет страницата на надпреварата: https://pistaburgas.info/

Заради конкуренцията в региона на пътен възел „ Вая “ през уикенда ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването.

Улица „ Крайезерна “ ще бъде затворена за придвижване на коли от 09.00 часа на 15 октомври /събота/ до 16.30 часа на 16 октомври /неделя/. Шофьорите ще могат да употребяват обходния маршрут – улица „ Одрин “, кръстовище „ Трапезица “, бул. „ Тодор Александров “.

За обезпечаване безвредното осъществяване на автомобилно съревнование „ Писта Бургас “, ул. „ Крайезерна “ ще бъде затворена в сектора от пътен възел „ Надгарови коловози “ /включително/ до надлез „ Владимир Павлов “. За изключителни случаи и с цел да може да се обслужват транспортно предприятията в региона, ще бъде обезпечена опция за в двете посоки придвижване в правата бензиностанция „ Ромпетрол “ до „ Товарна гара “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР