49-годишният ресторантьор, който държи едни от най-известните кръчми в столицата,

...
49-годишният ресторантьор, който държи едни от най-известните кръчми в столицата,
Коментари Харесай

Новият на Ивайла Бакалова – Веско Брадата, скръндза №1!

49-годишният ресторантьор, който държи едни от най-известните кръчми в столицата, се оказа по-стиснат и от евреин, написа „ Галерия “. Маститият предприемач непрекъснато цепел стотинката на две и до момента не е купил и един чифт обувки на Ивайла Бакалова. Двамата са дружно към този момент няколко месеца, само че Ивайла продължавала сама да си заплаща разноските по почивките, на които той я води.

Всъщност, скъперничеството на Веско Брадата било пословично, просто Бакалова последна схванала. Бизнес елитът в София му се надсмива по какъв начин всеки ден засича до километър разхода на персоналната и служебните си коли. Пестеливостта му стигала до такава степен, че когато върви в чужбина, пие вода единствено от чешмите по хотелите. Да даде 2 евро за бутилка минерална вода му се коствало чист обеден грабеж. Дори в Дубай, където постоянно от чешмите тече кафява вода, Веско Брадата си я пие, с цел да не се набутва.В началото Ивайла намирала това за занимателно и чаровно, само че колкото повече време прекарвали дружно, толкоз повече започвала да му се нервира.

Както е известно, манекенката живее в Дубай дружно с 14-годишната си щерка Рая в първокласно жилище. Гаджето й Денков също има апартамент там, само че предпочитал да отсяда при Ивайла,за да не бие ненужно път през дубайските автомагистрали. Подобно сребролюбие било извънредно непознато на Бакалова, която е привикнала да бъде все с великодушни мъже. Така да вземем за пример, бащата на щерка й – боклукчийският необут на София Румен Гайтански Вълка, заплаща 5-цифрена месечна сума за издръжката на Рая. Цифрата не е законово избрана, а изчислена от самия Гайтански, който решил, че на наследничката му нищо не трябва да й липсва. Още по-малко – на майката, която я е родила. Именно с помощта на неговата благотворителност Бакалова през днешния ден си живурка умерено в Емиратите, където не работи, само че пък харчи обичайно. „ Ивайла няма потребност от парите на Веско Брадата. Има си задоволително, може и сама да си заплаща сметките по заведенията. Не обича обаче дребнавите мъже и е въпрос на време да го натири “, разясняват нейни близки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР