49-годишният бургазлия Димитър Димитров-Керпича, който в началото на миналата година

...
49-годишният бургазлия Димитър Димитров-Керпича, който в началото на миналата година
Коментари Харесай

Кошмарът на бургазлийки влиза в затвора

49-годишният бургазлия Димитър Димитров-Керпича, който при започване на предходната година сътвори неописуема суматоха след дамите в Бургас, извършвайки серия от грабежи в централната градска част, ж.к. ”Лазур” и ж.к. ”Възраждане”, през днешния ден получи ефикасна присъда от 5 години и 6 месеца от Бургаския областен съд (БОС).

Керпича се призна за отговорен за 7 грабежа, осъществени преди година в града и подписа съглашение с прокуратурата, което бе утвърдено от БОС. Предстои да му се направи кумулация, с цел да прибави и присъдата от Нова Загора, където е наказан на 4 години и половина за идентично нарушение – обир.
Припомняме, че престъпно проявения мъж имаше необикновен фасон – издебваше слаби и беззащитни дами нападаше ги по мрачно в тил и отмъкваше персоналните й движимости. 7 са документираните случаи, само че има и дами, които не са подали сигнал в полицията.

Днес Керпича наподобява се е покаял, преклонен е, признава виновността си и упорства за амнистия от жертвите си. Възстановил е 1600 лв., отмъкнати от 7-те дами в края на 2016 и началото на 2017 година.
По информация на Флагман.бг обаче положението на Димитър Димитров е тежко и той може и да не доживее изтърпяването на присъдата си. Преди дни са му направени медицински проучвания, които са открили тежко злокачествено заболяване. Предстои му дълготрайно лекуване, само че поради първичната диагноза възможностите му не са доста положителни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР